Kom naar m’n college bij ProDemos op 22 oktober 2018 in Den Haag! In de reeks ‘Mijn woede is wet’ geef ik een college over de verschillende manieren waarop we om kunnen gaan met de boze burger. Ik bespreek vragen als, Waar heeft de democratie het meest aan?Welke woede komt er eigenlijk op de politiek af en hoe beïnvloedt deze woede (lokale) politici en bestuurders? Hoe kun je het beste reageren op woede én wat werkt in welke situatie?

Tijdens deze avond staat het openbaar bestuur centraal en kijken we naar verschillende handelingsrepertoires waarmee we kunnen omgaan met boze burgers. Vooral lokale professionals zoals ambtenaren, welzijnswerkers en politieagenten komen dagelijks in contact met boze burgers. Zij hebben dus behoefte aan een constructief handelingsrepertoire.

Praktische informatie

  • Wanneer: Maandag 22 oktober, 20.00 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
  • Waar: ProDemos, Hofweg 1, Den Haag
  • Toegang: De toegangskosten zijn € 5,- voor dit college, incl. koffie/thee. Aanmelden kan via ons online reserveringssysteem. Je kunt je aanmelden voor dit college of voor de hele reeks in een keer.